ANUNȚ ÎNCHIDERE AGENȚIE

ANUNȚ ÎNCHIDERE AGENȚIE

Urmare pierderilor financiare datorate crizei pandemice, ne aflăm în situația de a închide agenția de turism întrucât nu mai putem susține cheltuielile de administrare. Vă anunțăm pe această cale că vor fi închise la sfârșitul lunii august 2020 conturile firmei și contractele de telefonie. Vom mai păstra o perioada adresa agenției, christianatours@yahoo.com, pe care ne veți putea contacta, dar pe care o vom verifica doar ocazional după luna septembrie 2020.

Am restituit toate avansurile clienților noștri, în contabilitatea firmei nu apare nici o datorie către vreo persoană fizică sau juridică, dacă totuși cineva are vreo reclamație referitoare la aceasta aveți dreptul de a vă adresa direct agenției sau instituțiilor competente, în cazul nostru, Direcției Generale de Turism din cadrul Ministerului Economiei.

Acesta e un anunț pe care legislația în turism îl impune în cazul încetării activității agenției de turism pentru informarea corectă a clienților.

Vă mulțumim tuturor pentru frumoasa colaborare și deplina comuniune pe care am avut-o în ultimii 14 ani și vă dorim să treceți cu bine peste neajunsurile acestei perioade.

2 iulie 2020