Informaţii utile

Agentia de turism Christiana Tours organizeaza frecvent pelerinaje în tara si strainatate pentru grupuri din parohii sau institutii de invatamant dar si pentru pelerinii individuali care doresc sa se alature unui grup de pelerinaj.

In fiecare an va invitam sa vizualizati oferta standard de pelerinaje, deschise participarii tuturor celor doritori de a pasi in locuri binecuvantate de prezenta Sfintelor Moaste si a Icoanelor Facatoare de Minuni.

Punctul de plecare pentru pelerinajele cu avionul este Aeroportul Otopeni, iar pentru pelerinajele cu autocarul este, de obicei, Iasi sau Suceava. Pentru pelerinajele in Grecia sau Turcia, traseul este prin Buzau - Bucuresti - Giurgiu , asa ca puteti urca de la un punct care va este convenabil.

Alegeti itinerariul si contactati-ne pentru a primi programul detaliat al pelerinajului care va atrage interesul.

Pentru GRUPURI organizate:

Daca solicitati un program diferit de cele prezentate in oferta standard, va rugam sa trimiteti prin email. Pentru a realiza oferta cat mai potrivita avem nevoie de urmatoarele coordonate:

  • Unde  doriti  sa calatoriti – scurta descrie a traseului;
  • Durata programului – specificati data sosirii si data plecarii (daca sunt sunt date fixe);
  • Numarul de persoane – recomandam sa calatoriti in grup de aprox. 40 pers, intrucat costurile sunt mai mici, dar unele programe pot fi adaptate si grupurilor mici;
  • Ce categorie de cazare doriti (hotel, agroturism, spatii eclesiale, numar de camere in regim de dublu sau single);
  • Servicii masaincluse (mic dejun, pranz, cina);
  • Insotitor de grup– limba vorbita;
  • Transport– autocar, avion;
  • Solicitari speciale

Atunci cand faceti o solicitare de pelerinaj pentru un grup, retineti ca o buna organizare necesita timp atat din partea noastra intrucat pe multe destinatii rezervarile se efectueaza cu multe luni inainte cat si din partea dumneavoastra pentru a putea aduna grupul dorit. In functie de destinatie, recomandam sa ne contactati cu minimum 2 luni – 8 luni – chiar 1 an in avans.

Vom incerca sa va oferim cea mai buna varianta de pelerinaj pentru grupul dumneavoastra, iar cand, din motive de ordin practic, nu va putem oferi cea mai buna alternativa, va vom sugera diverse alternative.